Serviciile publice comunitare de permise și pașapoarte nu vor avea program de lucru cu publicul în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2021

Prin Hotărârea de Guvern nr. 1237 din 26 noiembrie 2021, publicată în Monitorul Oficial al României nr.1137/2021, data de 29 noiembrie a fost stabilită ca zi liberă pentru personalul instituțiilor și autorităților publice. De asemenea, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt declarate zile libere nelucrătoare, conform prevederilor legislației în vigoare. În acest context, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș, respectiv Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Maramureș nu vor avea program de lucru cu publicul.

Cetățenii care au avut programări la ghișee, în data de 29 noiembrie a.c., pentru preschimbări permise, înmatriculare vehicule, radieri vehicule, autorizare provizorie (numere roșii) se vor putea prezenta la ghișeele serviciului fără programare în perioada următoare. Cei care au fost programați la susținerea probei teoretice, în data de 29 noiembrie a.c., se vor putea prezenta fără programare, de asemenea, în perioada următoare. Candidații programați să susțină în data de 29 noiembrie a.c., proba practică (traseu) pentru obținerea permisului de conducere, vor fi reprogramați și vor fi anunțați de către instructori cu privire la data și ora susținerii acestei probe. Cetățenii programați să își ridice documentele de călătorie în data de 29 noiembrie a.c., de la ghișeele Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte se pot prezenta în perioada următoare pentru eliberarea acestora.