MESAJUL MINISTRULUI AFACERILOR INTERNE, CARMEN DAN, CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

Cu fiecare gest pe care îl facem, scriem istoria copiilor noștri. La ceas de mare sărbătoare creștină se cuvine să medităm profund la această afirmație și să găsim în noi puterea de a fi mai înțelepți, mai cumpătați, puterea de a oferi dezinteresat și de a primi, cu recunoștință, tot ce ni se oferă din suflet.

După un an încărcat de emoții, în care am aniversat Centenarul Marii Uniri, urmează o perioadă cu mari provocări pentru țara noastră, din perspectiva preluării președinției Consiliului Uniunii Europene.
Este un moment în care putem vorbi mai mult despre România și despre români. Și mi-aș dori să vorbim pe o singură voce.

Cred în capacitatea fiecărui român de a se mobiliza în jurul unui scop comun, în jurul unui crez motivant și, în egală măsură, important pentru semenii noștri, dar și pentru această casă a noastră, a tuturor, România.

Cred, de asemenea, în angajații Ministerului Afacerilor Interne și în puterea lor de a se dedica necondiționat oamenilor aflați la nevoie. Indiferent dacă aceste zile vă vor găsi acasă ori în slujba cetățenilor, indiferent dacă vă desfășurați activitatea în țară sau în străinătate, vă rog să nu uitați că eforturile voastre contează și sunt apreciate pe măsură.

Dragi români, vă doresc să fiți sănătoși, să trăiți în armonie, iar anul care vine să vă aducă numai bucurii!

Sărbători binecuvântate! La mulți ani!

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE
CARMEN DAN