Gala de decernare a premiilor „Cărțile Anului 2023”

Prefectul Rudolf Ștauder a participat astăzi la gala de decernare a premiilor ”Cărțile Anului 2023”, organizată de Revista de cultură ”Nord literar”. A fost o manifestare de înaltă ținută, care a demonstrat că și un eveniment cultural poate umple un spațiu de dimensiunea  sălii ”Bogdan Vodă” din Palatul Administrativ.

”Când e vorba de cărți și autori,  orice clipă ruptă din  iureșul vieții de zi cu zi și dăruită lecturii e un câștig pentru fiecare dintre noi. M-am bucurat să constat că în Maramureș se scrie, se publică, se citește, iar criticii și juriul au avut ceva de muncă pentru a face departajarea.   Îi felicit pe toți participanții și  pe premianți  și le doresc tuturor creatorilor  inspirație și o legătură cât mai tandră cu muzele.

Felicit și echipa de la  Revista de cultură ”Nord literar”   – manager Dana Buzura-Gagniuc –  pentru felul în care întreține și stimulează efervescența creatoare. Dar și pentru faptul că a crescut în ultimul an, urcând în topul revistelor de profil din țară, ceea ce este onorant pentru Maramureș” – a spus prefectul Rudolf Stauder