Ceremonia de investire în funcția de subprefect a doamnei Fiorela-Crina Chilat

În această dimineață s-a desfășurat în sistem videoconferință, cu respectarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu virusul SARS-CoV-2, ceremonia de investire în funcție a doamnei subprefect Fiorela-Crina Chilat.
La ceremonia de investire din sala Palatului Administrativ au participat domnul prefect Rudolf Stauder, doamna subprefect Enikö-Erzsébet Krizsanovszki, directori ai serviciilor publice deconcentrate, primari ai unităților administrative-teritoriale, iar de la nivel central subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu și directorul general Teodor Iulian Gheorghe, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
În Monitorul Oficial nr.139/2022 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.184/2022 prin care doamna Fiorela-Crina Chilat a fost numită în funcția de subprefect a județului Maramureș.
Doamna subprefect Fiorela-Crina Chilat a depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 251 alin. (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Maramureș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”
La finalul ceremoniei, subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu a adresat un mesaj doamnelor și domnilor prefecți și subprefecți cu ocazia depunerii jurământului de investire.