Prefectul județului Maramureș a convocat Comitetul consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstice

Astăzi, prefectul județului Maramureș a convocat Comitetul consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstice. Tema principală de discuție a fost proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii publice.

În cadrul acestei importante întâlniri, membrii Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice  au avut ocazia să împărtășească opiniile, sugestiile și preocupările lor cu privire la acest proiect de lege. Această inițiativă are ca scop asigurarea transparenței și a participării cetățenilor în procesul de elaborare a politicilor publice.

Comitetul consultativ de dialog civic reprezintă o platformă valoroasă pentru dialogul deschis și participativ cu comunitatea noastră. Cetățenii au avut ocazia să își facă auzită vocea și să contribuie la modelarea viitorului sistem de pensii publice.

Mulțumim tuturor celor care au participat activ și au sprijinit această inițiativă. Continuăm să lucrăm împreună pentru a face județul Maramureș un loc mai bun pentru toți locuitorii noștri, indiferent de vârstă.