Audiențe acordate de către prefect

Prefectul Judetului Maramures, domnul VASILE MOLDOVAN acordă audiențe, conform următorului program: Marti, 10.00-12.00, la sediul Instituției Prefectului-Judetul Maramures, situată pe:strada Gheorghe Sincai nr.46 Municipiul Baia Mare.

Audiențe în prima și a treia zi de vineri, în fiecare lună, în municipiul Sighetu Marmației, pe strada Alexandru Ivasiuc nr.17, între orele 10.00 -12.00. Înscrierile cetățenilor se  fac la telefon 0262 -214026, adresa de email prefect@prefecturamaramures.ro, respectiv formularul electronic (aici) 

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular.

Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției: prefect@prefecturamaramures.ro

Modalitatea de acordare a audiențelor:  Solicitările pentru înscrierea în audiență se depun cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte în cazul audiențelor ținute de către prefect/subprefect.

În funcție de rezoluția conducerii instituției, compartimentul relații cu publicul realizează programarea audiențelor și comunică solicitanților data la care se acordă audiența.

Persoanele care vin la sediul instituției prefectului fără a se fi înscris în audiență, pot primi consiliere, in limita atribuțiilor instituției, la compartimentul relații publice,camera nr. 104