Programări online la permise pe platforma națională www.drpciv.ro

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a implementat și operaționalizat platforma de programarea electronică online.
Aceasta poate fi accesată la adresa https://www.drpciv.ro/serviciu-programari-online.html
Prima dată se alege județul după care se selectează din listă serviciul pentru care se dorește programarea electronică: ”Înregistrare dosar examinare”, ”Preschimbare permis românesc”, ”Transcriere vehicul” (înmatriculat în România), ”Înmatriculare vehicul” (neînmatriculat în România”), ”Autorizare provizorie” (numere roșii), ”Radiere vehicul”, ”Duplicat permis românesc”, ”Duplicat certificare înmatriculare” și ”Preschimbare permis străin”. După alegerea serviciului se apasă butonul pentru completarea formularelor. Se vor completa câmpurile aferente ”Nume” ”Prenume” ”E-mail” ”Telefon” ”CNP” ”Serie de șasiu”. După parcurgerea acestor pași se selectează data programării și ora programării, respectiv se apasă butonul de finalizare programare.
Menționăm că platforma veche de programare electronicăwww.prefecturamaramures.ro este închisă și nu se mai pot face programări online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș. Platforma de la nivelul județului Maramureș poate fi vizualizată, până în 29 iunie a.c., dată la care au fost efectuate ultimele programări online de către cetățeni.