Persoanele fizice și juridice pot achita taxele și impozitele la CEC Bank

Societatea bancară își extinde serviciile și oferă contribuabililor posibilitatea de a achita la ghișeele băncii încasarea de taxe și impozite.

Conform ordinului nr.1976/2018 al Ministerului Finanțelor Publice cu privire la colectarea contravalorii obligațiilor ce reprezintă taxe, impozite, alte venituri ale bugetelor componente ale bugetului general consolidat sau a sumelor colectate din instituțiile publice fiscale, contribuabilii pot plăti atât prin virament, cât și prin numerar sumele la ghișeele băncii.

Societatea bancară  a implementat măsurile cu privire la  noile reglementări fiscal-bugetare cu privire la modificarea și completarea unor acte normative și nu mai aplică ștampila pe documentele emise de către casieriile băncii (chitanțe etc). De asemenea, societatea bancară elimină pentru persoanele fizice, până la sfârșitul anului, comisioanele aferente care intrau în sarcina plătitorului la achitarea taxelor și impozitelor (aplicația CEC Bank Mobile Banking, aplicația Internet Bank CEConline, virament intrabancar și numerar la ghișee).